Támogatónk

 

 

 

ERASMUS

Matematika és technika - technológia

TIME TO HAVE FUN WITH MATHEMATICS

 

ERASMUS

 Varázslatos matematika - 2018. /2. szám, február kiadvány << itt!! >>

képek a programról << itt!! >>

2017. szeptember elsején ismét nagyszabású program vette kezdetét iskolánkban - a Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnáziumban - A Tempus Közalapítvány által támogatott Erasmus+ iskolák közötti együttműködési programban nyertes pályázatunkkal csatlakoztunk egy nemzetközi munkához „TIME TO HAVE FUN WITH MATHEMATICS !”címmel. A program eredményeként alsótagozaton magas színvonalú matematika oktatásunkat nemzetközi színtérre vihetjük.

Hatalmas munka, de örömmel veszünk részt a 24 hónapos pályázatban, mely 2019. augusztusában fejeződik be. Ezt a módszertanilag innovatív programot a 4 partnerország - Magyarország , Törökország, Olaszország, Románia-, közösen megírt kézikönyve, valamint egy Törökországban megrendezésre kerülő matematika fesztivál zárja.

A nemzetközi együttműködés első találkozóját 2017. novemberében a török partner Izmír városában tartotta, melyen a projekt koordinátora - Duleba Éva –képviselte iskolánkat.

A program során nemzetközi képzésben és találkozókon veszünk részt a partnerországokban iskolánk tanáraival és diákjaival.

 2018. január 14-20. intervallumban a project keretében nemzetközi pedagógus továbbképzésre került sor hazánkban, Szigetszentmiklóson a Kardos Iskolában. A vendégfogadásért, szervező munkáért, programokért, a továbbképzések professzionális megtartásáért felelős a Kardos Iskola volt.

 Professzionális előadáson elsajátíthatták partnereink a web2 eszközök használatát a mindennapi életben és az oktatásban, kitérve a matematika oktatásra is.

Meghívott előadónk Dr Fehér Péter volt. Iskolánk pedagógusa, Balaton Tamás a web2 eszközökkel kapcsolatos tudás gyakorlati alkalmazásában segítette a részt vevő pedagógusokat.

 Színvonalas programokkal színesítettük a találkozó tanuláson kívüli szabadidejét is.

 A képsorok a tartalmas együtt töltött napok jó hangulatát támasztják alá.

ERASMUS program rövid ismertetése megtekinthető << itt!! >>

Képsorok az egy hetes programról << itt!! >>

 

ASDFGH

Aktuális hírek